Ако искате да кандидатствате за членство в Съюз на международните превозвачи, моля, свалете, попълнете и ни изпратете през формата по-долу следните документи:

Заявление
Декларация
Информационна карта

Списък превозни средства
Пълномощно за представителство пред национални работодателски организации

Стъпките, които да следвате, за да станете членове на Съюза на международните превозвачи:

Стъпка 1:

1. Сваляте документа, озаглавен „Заявление”.Принтирате го, попълвате необходимите данни в него, подписвате и сканирате.

2. Сваляте документа , озаглавен „Декларация”. Принтирате го, попълвате необходимите данни в него, подписвате и сканирате.

3. Сваляте документа, озаглавен „Информационна карта”. Принтирате го, попълвате е необходимите данни в него, подписвате и сканирате.

4. Сваляте документа , озаглавен „Пълномощно за представителство пред национални работодателски организации“. Принтирате го, попълвате необходимите данни в него, подписвате и сканирате.

5. Сваляте документа , озаглавен „Списък превозни средства” на Вашия компютър. Попълвате го през програмата “Word” и го запазвате в текстови формат на компютъра, без да го принтирате или сканирате.

Стъпка 2:

В секцията „Форма за кандидатстване”, която се намира под описаните тук стъпки, попълвате полетата едно по едно така, както са озаглавени – „Наименование на фирмата”, „Населено място”, „Телефон”, „Email”.

Стъпка 3:

Селектирате и качвате всички файлове наведнъж в посоченото пространство за Провлачване или качване на файлове.

Натискате бутона изпращане.

В случай че до 3 работни дни. след изпращането на попълнените от Вас документи не се свърже обратно с вас представител на сдружението на посочените от Вас мобилен телефон и/или електронна поща, може да се обадите на посочените в секция „Контакти” телефони, а оригиналите на документите за членството, попълнени от Вас, се изпращат на адреса на Съюза: гр. Пловдив, бул. “Източен” № 48, ет. 1, СМП.

 

Форма за кандидатстване

    Наименование на фирмата

    Населено място

    Телефон

    Email

    Моля, качете посочените документи