УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ, СЪМИШЛЕНИЦИ И ПРИЯТЕЛИ,

 

На прага сме на най-решителната битка за отстояване на нашият собствен бизнес-интерес, който е и национален!

 

Всички заинтересовани сдружения организираме мащабен протест в Брюксел на 10 януари, 2019 г. по време на заседанието на Комисията по транспорт на Европейския парламент, чието решение ще е решаващо за всички нас! Това е единственият начин да защитим бизнеса си от грубо посегателство и да запазим шофьорите си! В противен случай предстои практическата ни ликвидация като бранш и мизерия или емиграция на близо 120 000 семейства, на които осигуряваме препитание!

 

ПРИЗОВАВАМЕ ВСИЧКИ КОЛЕГИ-ПРЕВОЗВАЧИ ДА СЕ ОБЕДИНИМ

 

И да подкрепим морално, физически и финансово протеста! СМП създаваме спешна и мащабна организация – по въздух и по суша, която обаче би се реализирала САМО с ваше участие.

В преговори сме за осигуряване на чартърни полети до Брюксел, рано сутринта на 10 януари, 2019 г за минимум 300 човека. Връщането в София ще е същият ден, след приключване на протестните действия.  Поради кратките срокове, договаряме транспорта в спешен порядък. Борим се за максимално изгодни цени, които към момента се очертават между 250 и 350 евро на човек.  Заплащането на всички разходи по пътуването и протеста е непосилно за бюджета на което и да е сдружение! А НА КАРТА Е ЗАЛОЖЕН БИЗНЕСЪТ НА ВСИЧКИ НАС! Ето защо, обръщаме се към всички вас, чийто бизнес е пряко застрашен с покана и апел да осигурим ЗАЕДНО финансово участие и лично присъствие за каузата!

 

Става дума за защита на бизнеса ни! Този, който сме градили от години и който европейските чиновници се канят с лека ръка, безскрупулно да ни отнемат!

Молим всички, които осъзнават сериозността на проблема, да се обединим! Очакваме вашите заявки за участие до 29 декември, 2018 г. чрез списъци с трите имена на пътуващите от всяка компания на е-mail:  office@smp-eu.org   до края на 2018 г. и превод на сумите за самолетни билети до 5 януари, 2019 г. по сметка BG56RZBB91551085324110

 

Ще ви информираме за точната цена на билета след като получим информация за лицата, които ще пътуват до Брюксел!

 

 

Запитвания за точните параметри и актуална информация може да отправяте и да получавате, както лично на телефон 0878 26 88 96 и 0888 873 912 , така и по e-mail на пощата на сдружението. Всички, които подкрепят протеста, ще получават съобщения за плановете, програмата и местата на протестните действия. 

 

Протест в Брюксел предвиждат  и компании от Румъния, Полша, Литва и Унгария, които вече се свързаха с нас за създаване на общ фронт срещу пакета „Макрон“! Това ни дава увереност, че сме на прав път и СЕГА Е

 

 

МОМЕНТЪТ да извоюваме интереса на транспортния бизнес на най-отдалечената от европейските пазари и най-засегната страна – България!

 

 

Пловдив,                                                                                                   

22.12.2018 г.                                                                                        УС на СМП