Уважаеми колеги,

 

Информирам Ви, че с решение на Управителния съвет следващото Общо събрание на членовете на сдружението е насрочено за 27.11.2021 година /събота/ от 14.00 часа в Международен панаир – Пловдив, гр. Пловдив 4000, бул. „България” № 23.

 

Пандемията от Ковид-19 и въведените строги мерки за събирания и конференции през последните две години не ни позволиха да провеждаме ежегодните си събрания във формата, в която всички сме свикнали да се виждаме.

 

По тази причина Общото събрание тази година следва да се проведе съобразно всички мерки за безопасност и с грижа за здравето на всички участници.

 

В следващите дни ще получите линк за регистрация, където ще имате възможност да потвърдите участието си в Общото събрание. Тази информация ни е необходима, за да можем да определим подходяща зала/палата за провеждането на събитието.

 

Предвид динамичната обстановка с разпространението на вируса е възможно да бъдат въведени частични или пълни ограничения за провеждане на събития от такъв мащаб.  В тази връзка има възможност да бъдат променени дата и часа на събитието, за което ще бъдете своевременно уведомени.